other_pages_tag news

NEDELJA ZDRAVLJA USTA I ZUBA U APOTECI OGRANAK 7

Apoteka Subotica

Apoteka Subotica će i ove godine u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje i Stomatološkom službom Doma zdravlja učestvovati u obeležavanju XXIX Nedelje zdravlja usta i zuba pod sloganom: ,,Oralno zdravlje čuvamo od najranijeg uzrasta“ sa idejom da što veći broj sugrađana bude upoznat sa značajem pravilne i redovne oralne higijene.

Ogranak 7 Apoteke Subotica sugrađanima poznatiji kao apoteka kod Lifke je specijalizovan za brigu o oralnoj higijeni sa širokim stomatološkim asortimanom različitih proizvođača (Lacalut, Sensodyne, Parodontax, Pierre Fabre, Dentaid, Colgate) koji obuhvata paste i četkice za zube, vode za usta, interdentalne četkice, električne četkice i druge proizvode kako za odraslu tako i za dečiju populaciju. Aktivnosti vezane za ovu nedelju iz Kalendara zdravlja će se upravo odvijati u ovoj apoteci.

U petak 17. 05. 2019. u periodu od 10-14h francuska kompanija Pierre Fabre će predstaviti svoje proizvode namenjene svakodnevnoj oralnoj higijeni, higijeni osetljivih desni i desni sklonih krvarenju pri čemu će sugrađani imati mogućnost da se posavetuju sa stomatologom i dobiju adekvatan savet.

Sugrađani koji posete apoteku kod Lifke tokom Nedelje zdravlja usta i zube od 13.05. do 17.05.2019. će imati priliku da dobiju besplatne uzorke pasti za zube sa idejom da se i na taj način promoviše neophodnost pravilne oralne higijene kao ključnog faktora u prevenciji bolesti usta i zuba.

Tokom ove nedelje od 13. do 17. maja cene celokupnog stomatološkog asortimana u apoteci kod Lifke će biti snižene za 10%.

Srdačno Vas očekujemo u ovoj trećoj nedelji maja!