Ostale stranice vesti

Apoteka Subotica obeležava 31. januar Nacionalni dan bez duvana

Apoteka Subotica

U Srbiјi sе vеć dužе оd 20 gоdinа svакоg 31. јаnuаrа оbеlеžаvа Nаciоnаlni dаn bеz duvаnа. Акtivnоsti u окviru оbеlеžаvаnjа Nаciоnаlnоg dаnа bеz duvаnа upоzоrаvајu јаvnоst nа štеtnе еfекtе upоtrеbе duvаnа као i izlаgаnjа duvаnsкоm dimu. Оvе gоdinе, Nаciоnаlni dаn bеz duvаnа sе оbеlеžаvа pоd slоgаnоm „Оdrаsli pušе i mеnе gušе”.

Apoteka Subotica se kao i svake godine pridružuje aktivnostima na nivou grada Subotica koje se sa partnerima planiraju za 31. januar u RODA mega marketu od 9 do 12 časova. Za vas smo pripremili razne suplemente koje su obezbedila farmaceutske kuće koje nas godinama prate u promociji zdravlja - Salveo, PharmaSwisss i Medicodomus. Biće tu Isla pastila za nadraženo grlo kod pušača i za suvi kašalj, kao i Biofar šumećih multivitamina i Medicovit C vitamina koje pomažu jačanju imuniteta. Laboratorija Apoteke Subotica za vas je pripremila besplatne uzorke čajeva za jačanje imuniteta i čajeva za smirenje.

Cilj nam je da nas posetite navedenog datuma, da za našim štandom porazgovaramo o vašim pušačkim navikama i eventualnoj odluci da ostavite duvan, da vam pružimo podršku i pomognemo savetovanjem, kao i da vas ponudimo besplatnim uzorcima preparata koji će vam pomoći da ojačate imunitet i olakšate neke tegobe izazvane pušenjem, kao i tegobe koje prate apstinenciju od cigareta, ukoliko ste u fazi odvikavanja.

Čekamo vas!