Ostale stranice vesti

Apoteka Subotica još jednom nagradila korisnike Kartice poverenja

Apoteka Subotica

Apoteka Subotica je treći put za redom, od 2016. godine, nagradila korisnike svoje Kartice poverenja koji su u prethodnoj godini ostvarili najveći broj bodova koristeći ovu karticu u apotekama Apoteke Subotica.

U toku aprila pet korisnika, četiri iz Subotice i jedan iz Bajmoka, dobilo je vredne nagrade, po sopstvenom izboru – Rossmax i PIC merače krvnog pritiska i PharmaTheiss komplete najkvalitetnije kozmetike. Pokloni su obezbeđeni zahvaljujući partnerskim kućama Audio BM, Keprom i Dr. Theiss.

Apoteka Subotica poziva svoje korisnike da se informišu o Kartici poverenja, što je moguće u svakoj od 22 apoteke, kao i na vebsajtu Apoteke www.apotekasubotica.rs. Ova kartica je dostupna u svim apotekama, a sa njom se ostvaruje popust od 5 do 12 posto na sve osim na artikle koji su već na popustu i na učešće za lek na recept. Bodovi se dobijaju na svaki realizovani recept kao i na kupovinu od minimum 300 din., a sabiranjem bodova procenat popusta se povećava, kao i mogućnost da budete nagrađeni.