Čuvar vaših zuba

Razmišljajući o potrebama grada veličine naše Subotice kolektiv Apoteke „Subotica“ smatrao je da bi jedna od naših apoteka trabala da bude specijalizovana za brigu o oralnoj higijeni stanovništva. Izbor je pao na apoteku ogranak 7 popularno nazvanoj „kod Lifke“ koja je pre godinu dana proširila asortiman sredstvima za negu i čuvanje zdravlja zuba. Kontaktirali smo zubare, prihvatili njihove savete i sugestije.
Obratili smo pažnju na potrebe stanovništva svih starosnih grupa počev od profilakse tokom trudnoće, oralna briga za decu, nega zuba za odrasle kao i u starosti. Da bi svako našao preparat po svojim potrebama snabdeli smo apoteku širokim izborom pasti za zube (za zdrave i bolesne desni), četkicama za zube, za jezik, interdentalnim četkicama, specijalnim sprejevima za usta, sredstvima za fluorisanje zuba, sredstvima za negu obolelih desni, sredstvima za čišćenje, lepljenje i učvršćivanje proteza, kutijama za čuvanje proteza.
Put očuvanja zuba je sledeći: pregledi zuba najmanje na 6 meseci, pa savet zubara za održavanje oralne higijene, a mi smo tu da svojim savetima i stručnošću pomognemo u izboru da svako nađe baš ono što mu najbolje odgovara.
Da bi stanovništvo bilo što bolje informisano o svemu što postoji na tržištu održavaju se jednom mesečno (poslednja nedelja u mesecu) prezentacije proizvoda. Tada se predstavljaju pojedine firme sa svojim proizvodima uz stručne savete njihovih predstavnika.
Kombinacija profesionalne nege zuba sa dnevnom oralnom higijenom daju vam 100% neospornu činjenicu da će vaši zubi i desni biti zdravi za ceo život.